Fijne feestdagen en alvast de beste wensen voor 2021!

Geplaatst op

We kijken als EHBO vereniging terug op een bijzonder jaar. Een jaar met beperkingen die ons allemaal raakten. Waarin onze creativiteit op de proef werd gesteld om binnen hetgeen nog mogelijk was, toch zo veel mogelijk “normaal” te laten doorgaan. Want samen zijn is belangrijk voor iedereen. Voor een deel van onze leden was dit samen zijn niet mogelijk om heel begrijpelijke redenen. Want veiligheid en voorkómen van ziekte staan altijd op nummer 1, zeker binnen de EHBO. Wij hopen dan ook van ganser harte dat we elkaar in 2021 allemaal wel weer kunnen ontmoeten. Onder het genot van een kopje koffie of thee weer kunnen “bijbuurten”!

Wij wensen iedereen fijne dagen, geniet van hetgeen nu wél kan, en een gelukkig en vooral gezond 2021!