EHBO cursus

Normaliter start bij de EHBO vereniging Reusel ieder najaar een nieuwe opleidingsgroep EHBO. Gezien de beperkingen waarmee de instructeurs nu rekening moeten houden tijdens het lesgeven, heeft de vereniging besloten om de cursus pas in de loop van 2021 te starten. Dit onder voorbehoud van de richtlijnen vanuit het RIVM en het Oranje Kruis.

Mocht u belangstelling hebben om op termijn een cursus bij ons te volgen, neem dan gerust alvast contact met ons op. Dit kan via een bericht aan ons secretariaat; info@ehboreusel.nl tel. 0497-642032 of via deze website bij het onderdeel contact.

Hieronder vindt u verdere informatie omtrent de cursus.

In de cursus wordt u opgeleid voor het basisdiploma EHBO waarin het kunnen bedienen van een AED én het verlenen van Eerste Hulp aan kinderen zit.
De cursus bestaat uit 12 lessen van 2,5 uur.

In de kosten voor de cursus, een bedrag van  € 195,– zit alles inbegrepen, van het kopje koffie op de lesavonden tot het inschrijfgeld voor het examen.
Er zijn een aantal zorgverzekeraars die de cursus helemaal of voor een gedeelte vergoeden. Informeer hiervoor bij uw verzekeraar.

dekei

Zaal-accommodatie: Cultureel Centrum “De Kei” Kerkplein 69, 5541 KB Reusel.
E.H.B.O.- vereniging Reusel is erkend door het Oranje Kruis.
Relatiecode Oranje Kruis:  105505